Warsztaty teoretyczno-kulinarne PDF Drukuj Email
piątek, 08 grudnia 2017 10:27

W dniach od 14.11.2017r.-15.11.2017r. odbyły się warsztaty teoretyczno-kulinarne pt. „Praktyczne pomysły dotyczące  niemarnowania żywności". W ramach działań towarzyszących Programu Operacyjnego „Pomoc Żywnościowa" 2014-2020 Podprogram 2017.Uczestnicy warsztatów byli podzieleni na 3 grupy, zajęcia odbywały się w godzinach od 9.00-15.00 przez dwa dni od wtorku-do środy. Ogółem uczestniczyło 39 osób.

Podczas spotkania uczestnicy mieli możliwość pogłębienia wiedzy teoretycznej oraz możliwość praktycznego wykorzystania produktów żywnościowych, które otrzymują w ramach aktualnego Programu Operacyjnego Pomocy Żywnościowej 2014-2020 Podprogram 2017. Zajęcia cieszyły się dużym zainteresowaniem potwierdzeniem była aktywność i zaangażowanie uczestników. Każdy z uczestników otrzymał broszurki o tematyce „PORADNIK O NIEMARNOWANIU, OSZCZĘDZANIU I ZDROWYM ODŻYWIANIU".